Start2Tri

Triathlon is een sport die in de belangstelling staat. Veel mensen tonen interesse in de sport en zijn er nieuwsgierig naar. Sterker nog, zouden best zelf aan triathlon willen doen. Geldt dit ook voor jou? Precies om deze reden is de Start2Tri cursus gemaakt.

De Start2Tri is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de triathlonsport en onze gezellige vereniging. Elk jaar in het voorjaar starten we met een nieuw cursus en gaan onze trainers met een groep enthousiaste deelnemers aan de slag en ieder op zijn of haar eigen niveau. Ervaring leert dat dit een heel mooie manier is en veel enthousiaste deelnemers oplevert. Hoe we dat weten? Veel van onze leden zijn op deze manier begonnen en nog steeds lid!

De planning voor de Start2Tri van 2024 is:

  • 25 maart: informatieavond Start2Tri in zwembad de Waalslag in Tiel

  • 8 april : start van de trainingen. Maandagavond 19:30 uur is fietstraining, woensdagavond 19:30 uur is looptraining en donderdagavond 20:00 uur is zwemtraining. De tijden zijn nog onder voorbehoud.

  • Wisselclinic en Open water zwemclinic: nog te plannen

  • Eind augustus : je eerste 1/8 triathlon (500 meter zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen)

Wil je meer weten: op de informatieavond wordt het programma inhoudelijk toegelicht en al je vragen beantwoord. Meld je aan op het mailadres start2tri@gmail.com. Kun je niet wachten, wil je op andere moment starten of wil je weten of triathlon iets voor je is, mail dan ook naar start2tri@gmail.com dan nemen we contact met je op.