Contributie

Trihalis probeert een zo breed mogelijk trainingsaanbod tegen een zo laag mogelijk tarief aan te bieden. Dit betekent natuurlijk wel dat het tarief aangepast moet worden aan veranderingen in kosten en uitgaven.

Voor 2024 zijn de volgende tarieven van toepassing:
• Senioren: 212 euro per jaar
• Jeugdleden en studenten: 119 euro per jaar

Tevens betaalt men het basislidmaatschap van de NTB:
• Basislidmaatschap vanaf 20 jaar: 49,00 euro
• Basislidmaatschap jeugd: 35,00 euro

Tot slot kan de atletenlicentie (als je aan wedstrijden deel neemt)  in het eigen account worden aangevraagd voor 31,50 euro.

*Mochten er twee atleten op hetzelfde adres wonen, dan verleent de NTB automatisch een korting van 8 euro aangezien het bondsblad Transition maar één keer verstuurd wordt per adres.

**Voor nieuwe leden geldt een eenmalig inschrijfgeld van 15 euro en de verplichte aanschaf van een basis kledingpakket.

 

NTB LICENTIE

Ieder lid van Trihalis wordt ook automatisch lid van de Nederlandse Triathlon Bond. Om lid te kunnen worden heb je een gebruikersaccount nodig op mijn.triathlonbond.nl.

Heb je dat nog niet, maak dan eerst een gebruikersaccount aan. Heb je eenmaal een gebruikersaccount dan heb je ook een NTB ID. Geef dit door aan Trihalis, zodat wij je op de ledenlijst kunnen zetten.

Er zijn drie soorten licenties:

• Atletenlicentie (inclusief basislidmaatschap):
Voor atleten vanaf 20 jaar welke persoonlijk via mijn.triathlonbond.nl kan worden aangeschaft. Deze licentie voorkomt dat er daglicenties bij wedstrijden moeten worden aangeschaft en is dus goedkoper als aan meerdere wedstrijden per jaar wordt meegedaan. Deze licentie is verplicht bij deelname aan de teamcompetitie.

 

• Basislidmaatschap:
Deze licentie is voor leden die weinig tot geen wedstrijden doen. Bij deelname aan een NTB wedstrijd dient er een daglicentie te worden aangeschaft en men kan niet deelnemen aan NK’s, EK’s of WK’s.

• Jeugdlicentie:
Voor atleten tot en met het kalenderjaar waarin ze 19 worden. Het gebruik is vergelijkbaar met de atletenlicentie. Een atletenlicentie geeft ook recht op een licentie van de Atletiekunie of de KNWU. Hiermee kan ook gestart worden op wedstrijden van deze bonden.

Je licentie komt digitaal beschikbaar en is te downloaden via jouw account.