Onze sponsoren

Op deze pagina staan al onze sponsoren en ondersteuners. Trihalis is hen dankbaar voor hun steun en support bij het realiseren van onze ambities.

Metaglas

Metaglas is toonaangevend in slanke gevelelementen, zoals ramen en deuren, en glasconstructies voor gevels en interieurs. Onze innovatieve producten worden onder andere toegepast in de woning- en utiliteitsbouw bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Maar bijvoorbeeld ook glazen geluidsschermen bij infraprojecten worden door ons ontwikkeld.

Transparantie
Maximale transparantie is het uitgangspunt bij de producten van Metaglas. Daglicht is namelijk onmisbaar voor de gezondheid van mensen en essentieel voor het creëren van een prettig binnenklimaat. Onze ramen, deuren en glasconstructies worden daarom voorzien van zo slank mogelijke profielen en als het kan laten we deze profielen helemaal weg. Hierdoor dragen alle producten van Metaglas een duidelijke signatuur: slank, transparant en met een fraai esthetisch design en bieden zij ruimtelijkheid en veel lichtinval. In ieder project.

Custom Made/Engineering
Ieder product en iedere oplossing die wij maken is maatwerk. Doordat wij al onze producten zelf ontwikkelen, produceren en monteren, kunnen onze technische adviseurs al in een vroeg stadium met u meedenken voor de beste oplossing en het juiste product.

Kwaliteitsgarantie
Metaglas is lid van de Metaalunie en de VMRG (Vereniging Metalen Ramen en Gevels) en levert volgens hun uitstekende kwaliteits- en garantievoorwaarden. Al onze producten zijn voorzien van CE-markering, het VMRG- keurmerk en het KOMO-productcertificaat. Daarnaast worden onze producten volledig door onszelf ontwikkeld, uitgebreid getest en in Nederland geproduceerd. Zo bent u altijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Klik hier voor de website.

Metec Straatmeubilair

Metec levert en monteert fietsenstallingen, straatmeubilair, verkeersvoorzieningen, aanrijbeveiligingen, wegmarkeringen en nog veel meer. De producten die u aantreft op onze website kunnen wij ook voor u monteren. Ons ervaren montageteam staat graag voor u klaar, overal in Nederland.

Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over eigen productiefaciliteiten waar wij producten naar klantwens kunnen produceren. In onze poedercoaterij kunnen wij de producten voorzien van een gewenste RAL-kleur. Uiteraard is het ook mogelijk om uw eigen materialen hier te laten poedercoaten.

Van vangrail tot afschermpaal, van belijning tot fietsenrek, van trottoirpaal tot fietsenstalling en van parkeerbeugel tot parkbank. Metec verzorgt een totaalpakket voor de inrichting van een parkeergarage, inrichting van een bedrijfspand en het straatbeeld.

Klik hier voor de website

Ales metaaltechniek

Wij produceren en assembleren doordachte oplossingen. In RVS, staal en aluminium. Voor én samen met machinebouwers en constructiebouwers.

Klik hier voor de website.

Dekker

In 1918 begon het Dekker familiebedrijf met het winnen van zand en grind. Inmiddels zijn we actief in het winnen van zand, grind en klei voor de bouw, landschapsontwikkeling, logistiek, grond voor herinrichting en beton. We laten na het winnen nieuwe landschappen achter die de omgeving verrijken.

Klik hier voor de website.

Mviewplus

Mview+ is dé specialist op het gebied van unieke glasoplossingen om een optimaal woon- en werkcomfort te realiseren. Onze producten, gemaakt van glas met minimale aluminium profielen en rvs beslag, zijn speciaal ontwikkeld om uitdagingen met geluid, isolatie of lichttoetreding op te lossen voor zowel nieuwbouw-, renovatie- als transformatieprojecten. De plus van Mview+ staat voor onze producten; een transparante toevoeging om de comfort te verhogen.

Klik hier voor de website.

Dokman

Dokman Tweewielers in Culemborg. Al 40 jaar ervaring, en een vast waarde in de stad. Verkoop en reparatie van, advies en passie voor fietsen.

Klik hier voor de website.

Rogelli

40 jaar geleden opgericht door bekend wielrenner en gele trui drager Rini Wagtmans. Hij fietste in kleding die zwaar en oncomfortabel aanvoelde. Dat moest beter. Hij ging op zoek naar fabrieken en kwam in Italië uit, waar hij technische hoogwaardige stoffen ontwikkelde. Rini nam deze mee naar nederland en Rogelli was geboren.
Rogelli maakt al 40 jaar betaalbare fiets en hardloopkleding. In alle kleding wordt er rekening gehouden met de wensen van de sporter waardoor men optimaal van zijn of haar sport kan genieten.

Klik hier voor de website.

Hoogenboom

Ons kantoor staat in voor zorgvuldige en efficiënte behartiging van uw belangen. Als team staan wij voor u klaar om de belangrijkste momenten van uw leven goed te regelen. Onze adviezen en uw akten zijn altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en andere ontwikkelingen, waarbij wij zorgen dat onze adviezen en akten ook voor u goed leesbaar zijn.

Klik hier voor de website. 

Easing Apps

Easing Apps ontwikkelt en beheert maatwerk apps. De apps zijn overal bereikbaar en makkelijk in gebruik. Iedere gebruiker ziet precies wat zij/hij nodig heeft. Easing Apps neemt alle zorgen uit handen, van eenduidig ontwerp via implementatie naar uitrol en beheer van de app.

Daarnaast levert Easing Apps advies op het gebied van software ontwikkeling. Er is kennis in de breedte over business rules en het inrichten van het ontwikkelproces. Maar er is ook specifieke technische kennis, zoals expertise over het Angular framework en de firestore database.

Klik hier voor de website.