Welkom bij Trihalis

Welkom bij triatlonvereniging Trihalis. Deze vereniging is voortgekomen uit de triatlonafdeling van TZC Vahalis, welke al ruim 25 jaar actief was. Trihalis is een vereniging voor iedereen: zowel de recreant als de wedstrijdatleet. De vereniging kent atleten met allerlei verschillende achtergronden, maar met één gemene deler: passie voor de sport.

Trihalis is de vereniging voor iedereen met triatlon aspiraties in de regio Tiel/Culemborg/West Betuwe en Buren. Natuurlijk is triatlon een sport bestaande uit drie onderdelen; zwemmen, fietsen en lopen. En hoewel we die combinatie toch als één sport beschouwen, kun je er bij ons natuurlijk altijd voor kiezen om slechts één of twee onderdelen te trainen. Sterker nog, er zijn vele van de ongeveer 120 leden die hier voor kiezen.

De afgelopen jaren is triatlon hard gegroeid in Nederland en dat merkt Trihalis ook, het ledenaantal groeit. Er kan gedurende een groot deel van de week getraind worden op verschillende locaties. De trainingen worden verzorgd door gecertificeerde trainers, zodat je altijd in goede en veilige handen bent.

Volg ons op social media: