Rivierenland Triathlon 6 juli, schrijf je in!

Mis je ook dat kleine zetje om weer te gaan bewegen? Goede voornemens die moeilijk om te zetten zijn in actie? Ook mensen van Trihalis hebben het soms lastig om een training te beginnen, de bank is lekker zacht en buiten is het koud. Wat maakt het nu uit als ik een weekje rustig aan doe? Die ene week worden er twee, dan drie en voor je het weet is het seizoen al opgegeven voordat het begonnen is.

Het beste om de discipline vast te houden is een doel. Zodat als dat stemmetje in je achterhoofd zegt: ‘vandaag was het toch al druk, dus blijf maar lekker thuis’ of ‘overmorgen halen we de training wel in’, dat je dan weet waarom je daar niet naar gaat luisteren en toch in actie komt.

Of je nu een achtste, een kwart of een Tri4Fun wil doen, iedereen is op 6 juli 2024 welkom op de Kaap, bij de Beldert in Zoelen vlakbij Tiel!

Trihalis nieuws

Hier het laatste nieuws van de leukste triathlon vereniging in de Betuwe!

Recent News

Teamcompetitie!?
18 april 2021

Recente reacties